Urletul surd


Niciodată nu am înțeles de ce e nevoie sa ridici tonul! Unii oameni au atâtea putine de spus încât de teama sa nu le fie înghițite și ultimele neputințe, atunci încep și ridica tonul in semn de disperare!

Orice ai spune ai dreptate! Și e frumos sa accepți ca fiecare om are dreptul la propria lui opinie indiferent cât de greu îți e sa înțelegi ca valorile sunt cele care ne diferențiază între noi! Doar pentru ca eu am valori diferite asta nu înseamnă ca ale celuilalt nu sunt corecte sau nu se ridica la rangul valorilor mele! Doar crezând asta și am devenit un gunoi veritabil!

E minunat ca suntem diferiți! Desigur, diferența o da conștiința de sine, ca dacă nu sapi și nu te descoperi Riști sa rămâi un trup frumos și interesant! Și atunci nu prea ești unic, corpul nu e unic ci sufletul tău!

Îmi plac oamenii care își negociază vorbele rămânând in ei, acceptând întreaga Creație și respectând spațiul intim al fiecăruia.

Și orice apucătură de a noastră ciobaneasca  este o reacție a neputințelor noastre! Trăind cu ele, fără sa depunem efortul de a ne ameliora simptomele nefaste, e ca și cum alegem sa ne închinăm la idoli in timp ce ne declaram Zei!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s