Masca nevazuta


Am tot stat și m am gândit ce relație am eu cu anumite persoane și ce spune asta despre mine! Este ciudat și in același timp dureros pentru mine sa realizez ca de fapt resping parti din mine, respingându i pe ei! 

Pentru ca nu sunt de acord cu anumite  relații chinuite din viața mea pe care nu înțeleg de ce nu am convingerea ca e de preferat sa le închid. Cel mai tare ma irita oamenii care se plang de tot felul de lucruri din viața lor dar trăiesc in locul aceleiași necunoscute și din aceeași ecuație.  Sunt persoane care idealizeza mult  și plasează  intr un plan superior idilic orice, uitând cu desăvârșire sa si analizeze prezentul pe care L trăiesc acum, și sa se coboare  un pic in mocirla prezentului lor,  in care se scalda și cu care ar trebui sa înceapa! Ca doar idealizand și proiectând lumi paralele, nu va curată jegul pe care L trăim acum in minciuna: familii unde manipularea a luat locul iubirii si poate  doar de dragul ideii de confort, frica de acel mâine pe care L preluam imediat când e vorba de realitatea noastră, motive jenante cum ca de dragul unui copil rămân aici. Copil care face parte din manipularea și perversiunea zilnică, pentru ca de! Îl rănesc și îl doare dacă plec și e mai mișto sa L rănesc zilnic cu indiferenta mea, cu NON tăria mea de a ii fii Parinte Autentic și iubitor, de a ii da o educație ce are la baza adevarul absolut, de a petrece timp in armonie, de implicare emoțională autentica. 

E mai simplu sa preluam ideologii și păreri general valabile din aceasta lume de jos, pe care, din nou, atunci când vorbim la nivel teoretic, o blamam( realitatea zilnică) și o înjuram și ne „detașăm” de ea, ca și cum un alt om ar trebui sa vina și sa acționeze intr un fel sau altul!! 

 Și pana atunci ce facem? Ieșim din tot ce putem și tot ce suntem și dam vina pe bani, pe situație, pe ceilalți, pe destin, pe timp, pe oricine și oricât- făcând astfel cea mai mare greșeala! Pentru ca singurul responsabil ești TU! Doar tu si atât! Nimeni altcineva nu e de vina ca tu faci : NIMIC! Doar tu, pentru ca nici un om nu poate reuși in acesta viața îndoindu-se și vrând sa facă ceva pentru ceilalți, nici un om nu poate reuși ceva dacă nu Și dorește asta pentru el cu fiecare particula divina din el! 

Este foarte deranjanta aceasta colosala discrepanta între ceea ce zic unii oameni și ceea ce fac! Poți trai doar cu aer și cu imagini create acum pentru mâine și sa spui ca tu ești Fericit? Sau poți spune azi ca ești un geniu pentru ca mâine tu crezi ca vei construi o nava zburătoare care se va duce in toate dimensiunile percepute și nepercepute? 

 Nu pot condamna oamenii doar visători! Pentru ca si eu uneori sunt doar visătoare …

Perdeaua ne o vom ridica chiar noi când ne vom simti pregătiți! 

Și cu toate astea. ma gândesc ca am putea fi fericiti cu o oameni care vorbesc așa frumos și evlavios despre tot felul de minunății nemaivazute- pentru ca nimic din ce nu poate fi testat nu poate fi neadevărat!

 Iubirea e despre orice altceva decât minciuna și eșecuri, și încercări, și nereușite, și vina asupra celorlalți, și manipulare și amăgire și dualitate! Iubirea e despre adevăr! Și adevarul e in tot, nu doar unde vrem noi și ne convine noua! Dualitatea e despre frica de asumare, ruperea brusca de ce nu vrem sa înfruntăm, o decizie a abandonului de tine însuți! 

Fantastic de frumoasa e viața și fantastic de frumoși sunt oamenii care doar visează, atunci când visează, și total neinteresanți și slabi și docili și obedienti atunci când fug de ce ar putea fi!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s