Cea mai frumoasa poveste din lume este iubirea


Ursi frumoși și de o culoare intensa, veverițe jucăușe, motani săltăreți, cățeluși pufoși, iarba verde, copaci milenari, cer albastru, Luna rotundă, Soarele in centrul cerului…

Putem croi și desena multe povesti din categoria celor mai frumoase din lume! Dar oare povestea ta cea mai frumoasa este cu adevărat cea mai frumoasa? 

Comparațiile sunt ale minții, orice comparație ne limitează imaginația! Pentru ca orice poate fi cel mai frumos din lume dacă îl împăturim in iubire! 

Iubirea da sens obiectelor, lumii acesteia, iubirea da sensul întregii existente! 

Și iubirea nu este către ceva sau către cineva! Iubirea este doar in tine și apoi din tine se revarsă in tot și in toate! 

Pentru mine, cea mai frumoasa poveste din lume sunt eu. Povestea mea e despre jucării, ciocolata cu mult lapte, biscuiți cu cacao, vata pe bat, floricele cu caramel, patiserii pline de unt. 

Povestea mea este despre oameni, oameni triști, îndurerați, Fericiți, bucuroși, înțelegători, războinici, empatici sau simpatici, agresivi, egoiști, indiferenti, reci, duri, blânzi, mărinimoși, demni. Oameni imperfecti ca mine.

Povestea mea este despre libertate. Mintea își cere drepturile in timp ce sufletul își trăiește călătoria in Lumina. 

Povestea mea este despre adevăr și sinceritate. E greu de dus și uneori ma doare spatele însă acesta este prețul de a ți cunoaște realitatea și de a rămâne in viața ta conștient. 

Povestea mea e despre ceilalți. Nimic nu este doar despre mine! De fapt, totul este despre ceilalți. Pentru ca doar prin ceilalți tu poți evolua. Plătind și primind karma. 

Povestea mea e despre durere și suferința.  Și ii mulțumesc lui Dumnezeu! Unde as fi ajuns dacă m as fi izolat in casa propriei rațiuni? 

Povestea mea e despre Moș Crăciun. Moș Crăciun exista și, de fapt, tot ce ne trece prin cap exista! Doar ca eu le dau voie gândurile sa si danseze! 

Povestea mea e despre moarte! Nu îmi este frica de moarte. Poate doar un pic! Atât cât sa mi folosesc puterea și in teluri pământene. 

Povestea mea e despre mine și atât! Pentru ca noi suntem singuri pe acest Pământ și așa vom fi mereu! Singuri sa facem orice vrem printre ceilalți!

Povestea mea cea mai frumoasa de pe Pământ sunt chiar eu. 

Doar ca… eu nu știu cine este acest ” eu” al meu! 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s