Si incă trăiesc!


Și trăiesc bine! 

Cum mi-ar fi viața dacă  nu as fi simțit puterea întunericului? Cum as fi gustat din lumina daca n as fi înghițit tot întunericul? 

Puterea fiecăruia de a se ridica,deasupra tuturor așa ziselor probleme, sta doar in noi!

Desigur, puteți merge la psihologi, magicieni și clarvăzători! Asta face bine minții voastre! Dar la suflet doar un singur doctor poate ajunge! Și acela sunteți voi! Doar voi aveți cheia propriului suflet! Voi și Dumnezeu sau mai bine zis voi din Dumnezeu! 

Oricât de prăbușit ar fi totul in jurul vostru, oricât de greu vi se pare de dus ce ați primit acum, oricât de imposibil vi se mai pare viitorul… oricât… oricât… întotdeauna va exista o portița care va așteaptă! Poate parea mică și neînsemnată, însă dincolo de ea este libertatea, credință și însemnarea voastră ca dumnezei ai voștri! In Lumina…

Avem foarte multă putere! Avem putere sa spargem toate tiparele și limitele care ni se impun din afara noastră! Ce in noi, doar noi știm! Și știm doar dacă noi credem in cine suntem noi! 

Sa depășim limitele impuse este un act de curaj teribil, pentru ca treci de granița normalității! Devii un nebun pentru ceilalți, neînțeles, de neoprit! Devii prea incitant! 

De când sunt mică vorbesc de libertate! Treizeci de ani am vorbit din cărți și din iluzii. Acum vorbesc din experiența. Libertatea este a sufletului ci nu a trupului. Asta știam și înainte. Dar ce știu acum este ca sufletul e pretutindeni iar daroria mea este sa L las sa se plimbe și sa trăiască și dincolo de aceasta realitate pe care o percepe doar mintea mea. Sa L las sa ma conducă dincolo de ce pot controla. Și sa am încredere in El… sa am încredere ca ma duce acolo unde pot simți picurii fericirii absolute, unde pot simti infinitul Universului..

Căci din infinitul Universului m am născut și eu.. și tot in el ma voi întoarce…

Ca doar moartea nu exista.. ea e doar impulsul care ne poate ancora in nemurire! 

Îmi iubesc viața, iubesc pana și întunericul din ea!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s