Asta sunt eu…romantica…


si sensibila…si visatoare…

de ce tot vreti sa ma schimbati???????

DA! ascult Stefan Iordache pana obosesc, imi rotesc frenetic toti caluseii, citesc, scriu uneori, cant, dansez asa…lin….

…..si e atat de simplu sa te simti unindu te cu Universul…acum…e minunat sa fii liber ( pe bune!) si sa ai acele momente care valoreaza cat alte milioane de clipe in zadar…acele secunde, minute cand esti doar tu si Pamantul….restul e poveste.

Te incarci, simt ca sunt a mea, imi apartin cu totul.

Sa ti rupi lanturile „clasice” prin care te legi iremediabil de suferinta, este una dintre minunile feerice ale sufletului meu.

SI iubirea? Iubirea e un act de o spiritualitate inalta. Nu oricine e capabil sa iubeasca..cel putin eu nu eram..

si probabil ca nici acum nu sunt….

Am intrat pe un drum frumos….dar stiu..ca de abia am intrat.

Drumul va fi lung …minunat de lung!

19 păreri la “Asta sunt eu…romantica…

  • Îmi imaginez un magazin cu dulciuri din anii 30′ (perioda mea favorită), totul este perfect, încă de la intrare ești fascinat de culori și de mirosul acela special îmbibat de o aromă unică. Așa văd „magazinul tău de vise”, ceva unic și de care viața nu ar avea sens. Cine ar vrea să schimbe așa ceva? Chiar dacă viața ne schimbă, iar suferința taie în carne vie pentru a ne elibera spiritul, să nu uiți să-ți păstrezi acel magazin de vise.

 1. Cine stie? Daca ma nasteam prin 1910, in anul 1930 m as fi putut indragosti de Eliade!
  Sunt foarte multi care vor sa ti „falimenteze” magazinul de vise… Dar am o veste proasta pentru ei… Le va fi imposibil… E „alimentat” cu „produse” divine.. La care nu au acces decat cei care mi pot atinge mie aripa sufletului….

  • Sunt armate de zombi scufundate în ignorață și prostie, e ca și cum i-ai da voie unei gorile să-și facă de cap în acel magazin idilic din anii 30′. E un citat celebru, pe care mereu țin să mi-l amintesc când e cazul: „Nu daţi cele sfinte câinilor, nici nu aruncaţi mărgăritarele voastre înaintea porcilor, ca nu cumva să le calce în picioare şi, întorcându-se, să vă sfâşie pe voi”.

 2. foarte bun citatul! Matei cap.7.
  Gorilele sunt destul de agile…si de multe ori le dam chiar noi voie sa intre…naivi ….imbracam gorilele in ingeri

 3. Ce te faci când lași chiar tu o gorilă să intre? Poate că ai speranța că se va schimba, însă, în esența lui pură animalul va ieși la suprafață. Este o chestiune de timp. Te multe ori mă mint și îmi spun că citatul de mai sus e nedrept și că oricine are dreptul la o șansă (fie el câine, porc, scroafă. etc.) și… nup!!! Nu iese! Din păcate…

 4. Da, cu un nod în gât și cu ezitare, trebuie să recunosc că am început să cred și eu. Mai mult, să aprofundez conceputul de reîncarnare. Apropo, l-ai citi pe Brian Weiss?

 5. Sunt sigur că am trăit în acestă perioadă, hainele, mașinile, stilul de viața, atmosfera boemă… parcă totul mi se potrivește mănușă. Într-o zi cu soare o să-ți dau să citești câteva rânduri scrise de mine, cu și despre reîncarnare.

 6. Cineva mi-a amintit că am fost o canalie și că nu a mai scris din cauza mea, din acea zi am devenit minunat! Ms! Noapte bună!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s