Ma sperie fericirea…


Am citit de curand un alt articol in care scria ca fericirea, adevarata fericire este cea din interiorul nostru. Acolo este singurul loc in care o gasim. M-a intristat din nou acest articol, teribil chiar. Pentru ca eu niciodata nu mi-am gasit fericirea in materialul lumesc ci doar o limitata satisfactie.

Ma sperie faptul ca eu caut inauntrul meu de atatia ani fericirea…si nici pana acum nu am gasit-o. Gresesc undeva….teribil gand.

La urma urmei fericirea in esenta ei este doar un cuvant, corect? Si poate insemna orice. Da…dar aici vorbesc despre fericirea absoluta…acel nivel extraordinar de contopire perfecta cu Universul si cu puritatea.

Ma sperie lucrurile prea mistice, am impresia ca intru intr-un vartej care ma innebuneste, imi apar si mai multe ganduri si mai multe obsesii si mai multe limitari…poate mi e teama ca nu voi mai iesi niciodata. Inca nu stiu…

Nici oamenii prea intens integrati in misticism nu mi plac inca …nu mi inspira incredere…mi e teama de ei..am impresia ca mi dezgolesc instant toate secretele….

Am puternice influente mistice…si le am avut de mica, nu stiu de ce si cum am ajuns asa…total inexplicabil…momentan nu am curajul sa trec pragul..citesc, inteleg…ma minunez si absorb informatii..dar cam atat.

Oare voi sti atunci cand voi atinge acel prag de fericire nebuneasca?

Acum sunt fericita…eu asa simt…si motivul este minunea mea…pot spune ca am atins fericirea absoluta?

De ce nu mi pot tria gandurile si trairile cu usurinta? sa pot fi doar pura? macar acum…..

Oare ce e iubirea in comparatie cu fericirea?

de ce ne nastem atat de simpli si suntem educati in sabloane ca apoi sa nu mai apreciem complexul si sa nu mai fim capabili sa simtim Universul din noi?

de ce suntem amagiti cu lucruri banale cand adevarata fericire sta in forta mintii si in libertatea sufletului nostru?

…..libertate?

am citit de curand un articol despre cifra destinului meu..si scria ca libertatea este cuvantul meu,…ca sa nu mai virbim de coincidente…acest cuvant face parte din mine(mi l am insemnat intr-un fel) dinainte ca eu sa stiu ce inseamna,…

Coincidenta? nicidecum

Inchei….devin apasatoare intrebarile….

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s