Orgasmul calator


Astazi sunt fericita. Motive concrete nu pot enumera,,,insa sunt mai rationala decat oricand. Capacitatea mea de analiza este fantastica(astazi) iar ceata a disparut in mare masura. Sunt lucida si stiu ce vreau de la mine, de la ceilalti, imi vad locul atat de clar ..atat de clar incat ma sperie. Sunt fericita ca citesc Cioran, ca inghit nesatula practici freudiene , adulmec psihanaliza practicand-o- ce minunatie!

Sunt fericita ca mi-a trecut prin cap sa-mi consolidez eul, sa ma autoperfectionez, sa-mi vad cararile viitorului batatorite deja si pline de lucruri simple. Azi nu sunt deloc eu, ba din contra binele si raul se intrepatrund mai frumos decat oricand. Perfectiunea? Nu a existat niciodata..ce rost sa speri in nori uriasi de spuma roza?

Subconstientul mi l-am dezgolit pe-ascuns…acum il privesc de sus…suntem prieteni buni…

Iubirea? Adulmec tot, iubesc tot si sufletul meu avid este mai navalnic si mai zburdalnic decat oricand. Iubirea este cuvantul care a controversat istorii si istorii..am si eu propria-mi istorie, am un drept ascuns…doar pentru mine!

Fanteziile, lumea din vise, lumea imaginara ….zborul de deasupra, sufletul tau…si tu cu el, relatia perfecta dintre realitate si mister…o relatie aurita si imbracata in franjuri de nori, cu cercei din stele ….

Ah! Opresc la statia viitoare…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s