Fug de mine…


Timpul sa fie o problema? Sau orice gand  ma sperie?

Ma tot gandesc cum as putea sa-mi gestionez proprile trairi intr-un mod extrem de eficient pentru mine? Oboseala mea se justifica in cel mai simplu mod….inca nu am semafoare, benzi bine delimitate si de autostrada nici nu mai vorbesc.

Planurile mele ……am renuntat de mult sa-mi consum energia pentru planuri pur lumesti insa acum alte planuri…off…mult mai complexe..imi cer timp..liniste…multa multa energie..iar eu nu mai am nimic din toate acestea….

Si totusi constat ca nu mai pot controla..tocmai ce o viata am incercat sa controlez….puteti ghici ce anume? ..e simplu doar pentru mie…nu ma mai pot controla pe mine..mereu mi-am dorit acest lucru…acum nu imi mai doresc….insa aceasta lupta apriga pe care o port cu mine, aceasta dorinta stinsa permanent de o vointa ma coplesesc puternic.

Mi-ar placea sa ma simt mai usurata, mai simpla…sa am mai multe limite…sa nu mai gandesc in infinit, sa nu mai vad eterul parte din mine si nici pe mine atat de mica …..in acest Univers …

Vreau sa cred in Destin, sa fiu fericita in cel mai simplu mod…as vrea sa am alte scopuri….

Oare cum e mai frumos?

Nu am mai scris de mult…cum spuneam…din cauza furtunii din mine.

Mi-e atat de dor…dar nu stiu de ce…..ce trist……

2 păreri la “Fug de mine…

  1. Încep prin a spune, nu știu dacă am căutat sau am muncit să ajung aici, că mi-am găsit un echilibru interior. Chiar dacă e furtună și vânt afară, înăunturul meu e senin. Două lumi diferite care se ciocnesc și dau naștere echilbrului. După părerea mea, contează și oamenii care te înconjoară… cât ești tu de optimist, încrezător, vesel… dacă stai înconjurat de mortăciuni pesimiste cu damf abject de babuin cu screloză în plăci… începi să le porți greutățile lor pe umeri. Nu vreau să intru în amănunte și să încerc să-ți analizez și să-ți disec cuvintele, pot să spun că fiecare lovitură din parte vieții e un pas înainte. Îmi place cum scrii, cum îți periezi cuvintele cu penița tristeții și dai naștere frazelor. Referitor la ce am scris la început, pot spune că am ajuns la acest nivel din cauza furtunilor care s-au abătut și asupra mea (furtunile de care vb și tu). Dar, să nu uităm, după furtună apare și soarele 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s