Traseu murdar…


Plecand de la relatarea anonimului meu cu privire la Budha si moartea sa, echilibru, am sa va povestesc cate mi s-au intamplat in ultimele douazecisipatru ore.

Ieri am avut de sustinut examenul pentru diploma Managementul Resurselor Umane- calificari pe care eu sunt obligata sa le fac anual( nu neaparat in acest domeniu) pentru a-mi pastra diploma de agent pe piata de Capital.

Toate bune si frumoase pana in momentul in care constat ca este ora 17 iar eu nu mancasem nimic…excelent.

Acasa m-am hotarat sa nu ma duc pentru ca la 17 30 aveam programare la medic. Asa ca decid sa mananc mancare chinezeasca din mall ul apropiat.

Am mancat, mai mult decat era necesar..mai ales ca nu mai mancasem nimic in acea zi si mai ales ca eu am doar 41 de kilograme.

In continuare imi urmaresc agenda, programul….pana la un moment dat. Firul se rupe….

Nu as putea descrie exact trairile si spasmele prin care am trecut …

Sa descriu starea mea deplorabila sau lacrimile care mi-au navalit pe obraz atunci cand la un spital renumit(de Stat) ar fi trebuit sa astept o ora pana sa intru….asteptand in conditii inumane….ce trist….

Patru branule, mai multe perfuzii, o seara de lupte cu mine insami sa reusesc sa „nimeresc” pozitia de drepti, stari medicale de pieredere a cunostintei, eforturi din partea medicilor sa-mi stabilizeze tensiunea(era mult prea mica)…si o noapte de spitalizare intr-un spital privat bineinteles.

Sunt multe lucruri triste in aceasta tara….risti sa le ignori daca ai si alte variante…si totusi e corect? E normal sa nu ai drept la un minim de speranta pentru a trai( nu vorbesc de cazul meu)…la un  prim ajutor de urgenta? E normal sa acceptam sa fim tratati in batjocura, noi…noi toti..care stim cat platim pentru aceste asigurari?

Atat de trist…..

Acum sunt mai bine…sunt acasa:) mi-am reluat activitatile de baza ( nu in totalitate ce-i drept) si incerc sa-mi fac ordine in ganduri.

Gurmanda din fire viata e datoare sa-mi mai dea cate o lectie din cand in cand. Nu am nimic de obiectat.

Adio fructe de mare…peste …creveti. NU mai vreau.

Devin vegetariana veritabila!..cel putin in Romania!

 

2 păreri la “Traseu murdar…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s