Am aprins becul….in mine


Mi-am dat seama ca in tot acest propriu proces al meu de dezvoltare pierd ceva…..

Nu este complet, implinirea nu este tratata punctual si in profunzime…

Trecand peste prejudecati si tipare standard mi-am facut o programare la un important psihoterapeut.

Inca nu sunt in masura sa detaliez in termeni de specialitate insa pot spune ca simt un val de satisfactie, valuri de armonie si pace in sufletul meu.

Acum pot face diferenta mai facil intre psihanaliza si psihoterapie….

Si totusi cine sunt eu? Gheisa din Japonia care isi dedica viata unui ritual devenit arta? Fata vesnic indragostita de India? Aceeasi pasionata de Mistic, Planete, Univers, Vesnicie, Destin, Putere? …..sau satisfactia pentru Rational, Stiinta, definitia Constiintei, Inconstienul absurd, metode si tehnici, Freud, Jung?

Sunt un TOT absurd si neinteles, un mixt de stari haotice nedeslusite, sunt eu intr-un EU infinit …..un EU insetat de mine.

Voi porni in calatoria vietii mele….sunt fericita!

……….vin….Freud!

2 păreri la “Am aprins becul….in mine

  1. Vorbești mereu de un „proces de dezvoltare”, eu văd procesul ăsta de dezvoltare drept o tiparniță de cuvinte în spatele căreia vrei să te ascunzi. Îți este frică să spui lucrurilor pe nume! Nu te cert, chiar îmi place felul ăsta al tău de a te crepona în mod ghiduș în spatele unui perete transparent. Cât privește haosul tău, eu îl văd drept unul ordonat și bine pus la punct. Stropit cu jovialitate și idei pătrunzătoare care, de cele mai multe ori, mă lasă… pur și simplu mască. Știi ce îmi place la tine? Felul tău de a aborda teme complexe într-un mod simplu și concret. Tu nu scrii! Tu semeni grâu pe foaie, pe desktop… mă rog, pe care îl stropești cu ingeniozitate. Dacă rodește? Depinde de omul care citește! Eu zic că da!

  2. Tot timpul vrem sa ne ascundem…mai ales atunci cand nu ne cunoastem limitele. Sau nu exista limite? Totul pare a fi atat de simplu incat printr-o singura descriere a ceea ce simt devine brusc complicat:)Cand tresar si simt cum ma imbratisez cu o armonie nemasurata…ma sperii si …fireste ma trezesc in alt plan. E atat de complicat sa vrei sa traiesti simplu….

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s