Moneda cu doua fete….


Tocmai ce imi laudam victorios stilul meu de viata. Eu nu racesc. De altfel, eu nu am mai fost racita nici macar o data in ultimii doi ani.

Ei na! Chiar crezi?

Pe buna dreptate, acum stau linistita in pat, pe jumatate adormita, refuzand categoric sa inghit orice pilula binefacatoare, dornica sa combat singura razbunatoarea raceala.

Nu sunt in cea mai buna forma, refuz sa ma privesc in oglinda mai mult de 3 secunde si profit, in limita unei concentrari precare, de timpul meu liber si obosit.

Mi-am cumparat doua carti noi, le adulmec cu o placere ametita.

Nu uit sa ma hranesc, in stilul meu unic si haotic. Imi savurez cu aceeasi placere clipele fericite ale minunatului mic dejun in sanul spatiului meu vesnic acaparator.

…Apoi ma pregatesc in stil sperficial sa plec la control. Ce rutina! Si totusi ar putea fi interesant. Aud aceleasi vorbe spuse apasat: „Trebuie sa ai mai multa grija de tine.”  Impresionant!! O noutate ce-ti sfarteca proprile ritualuri intr-o secunda.

In betia simturilor mele, traiesc bine!

6 păreri la “Moneda cu doua fete….

    • „Ce-mi poate spune fizica? Răceala dintre oameni e o urmare a frecuşurilor dintre ei!” – Stanislaw Jerzy Lec :)) Dacă e așa dureros, zic eu cocoțat pe un mause călare, de ce nu recomanzi leacurile băbești… dragă Adriana. E chiar plăcut!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s