As vrea sa comand o cana fierbinte de timp, va rog!


Astazi a trecut timpul fulgerator de repede. Nu mi-am respectat planul si nu am mai ajuns sa fac sport. Ma simt vinovata.(sesiune cu trasul de urechi s-a deschis deja si sunt pregatita).

Am fost intr-0 mica aventura printre nameti(interesante trairi) si am fost sa vizitez o femeie extraordinara care mi-a marcat existenta, care nu trece tocmai prin cea mai colorata perioada.

Cand aveam eu 18-19 ani, cu mintea mea de copil, imi decideam propria viata….incotro vreau sa ma indrept? Nu m-am analizat, nu mi-am pus intrebari, raspunsul a venit fulgerator in minte dictandu-mi parca ceea ce eu trebuia sa fac. Sa fie destin? Sa fie …..A fost si orgoliu ( concurenta mare…eu trebuia sa demonstrez, constransa fiind si de anumite circumstante) a fost si pasiune, a fost si destin ……..

Distinsa mea doamna a contribuit decisiv pentru implinirea visului meu. A facut parte din visul meu……lucram intens….impreuna. Ii multumesc si aici…si cu siguranta simte ca si eu sunt acolo…..

Din cauza faptului ca eu cred cu o mare forta in „nimic nu e intamplator” ma obosesc atat de tare cautand explicatii pentru orice orice incat acum incerc sa ma autoconving ca mai sunt si lucruri intamplatoare…..totul este atat de perfect, Puterea Creatoare este de puternica incat ma sperie. Eu cred ca se pot muta si muntii dar la un sens ce tinde spre figurat……

….daca as prelua sensul propriu …oau! deja imi imaginez cum eu (pe deasupra mai sunt si mignona) mut munti…si ii pun unde vreau eu…chiar si sub balconul meu….iar eu foi fi nevoita sa fac sport pentru ca va trebui sa-i strabat la pas zi de zi……daca Forta Creatoare e atat de mare, atat de perfecta astfel incat fiecare omulet are un rost bine stabilit……… atunci inseamna ca eu pot prelua din aceasta perfectiune nemarginita…pot „fura”….ceva….sunt fiica unei infinite Divinitati….pot mai mult! Simt…asta…

…….oh! vreau timp….Da-mi Doamne destul timp in viata asta sa te Descopar cu adevarat!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s