As vrea…sa prind o stea..in timp ce moare


Gandindu-ma la ultima perioada ma cuprinde o tristete sfasietoare. Mi-e dor de mine citind, alergand, razand….timpul meu razand e limitat. Oare de ce? Pentru ca nu mai am timp sa rad. Traiesc intr- lume pragmatic-materiala unde aerul pe care il respiri e scump, bunatatea este scumpa, responsabilitatea e precara, bunul simt e iluzoriu, respectul este inexistent, coloana vertebrala este aplecata…..totul miroase a moarte…moartea unui suflet intoxicat.

Mi-e dor de mine admirand….natura, soarele, pietrele asimetrice, gropile pline cu nisip, copacii aplecati………….am uitat cum e sa admiri…

Mi- e dor de mine infulecand …ca  un copil grabit sa se intoarca la faimoasa „Frunza”, cu coltul de paine intr-o mana…cu mainile pline de pamant si cu un suflet curat..mancam pe furis si repede…..ah ce haos in neant!

Mi-e dor de …..atat de multe lucruri, oameni, natura moarta…………..

Ce rost au toate acestea? Incotro ma-ndrept? Ratiunea, iubirea, constiinta, sufletul, demnitatea, bunatatea, daruirea, lumina, spiritualitatea….unde au fugit? Pacea? Iubirea de tara? De mama ? De tata? de tot si toti ce ne-nconjoara?

Incerc sa caut in sufletul meu, in adancuri…oriunde …un raspuns ….De ce? Nu gasesc decat franturi de vise, iluzii….ganduri spintecate….

Adio demnitate, adio bunatate, adio respect, adio dragoste de oameni, adio orice inseamna bun….acesta este mesajul primit ….adio tot si ramai …..”intreg”…..

Oare poti tu, suflet al meu plapand? Poti sa spui Adio si sa visezi in sus? poti spune adio si sa ramai integru? Poti spune adio si sa privesti in ochi……? Poti?

Poate ca ar fi mai bine……..sa ……….nu ne mai vindem asa usor…..

poate ar fi mai bine….sa ramanem oameni………….

te-ai vandut…? aduci de ce-mi mai ceri respect. din acest moment….tu ai devenit un NIMENI!

PS: dedicata unei persoane care nu-mi va citi blog ul niciodata……

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s