Umbra despre care nu stim nimic….


Ma fascineaza sa aflu ce putere putem avea noi asupra noastra. Astazi a fost o zi atat de frumoasa….am reusit sa materializez tot ce mi-am propus,,,am reusit sa inving prejudecati….idei…si amprente. Obsitor de frumos este sa descoperi cum iti poti influenta timpul…viata…destinul. Atunci cand eram destul de mica am rasfoit „intamplator” o carte despre nemurirea sufletului. Am fost mai fascinata decat de papusile mari( posibil sa fi avut un comortament deviat insa eu m-am jucat si cu papusile pana in clasa a 7-a) sa descopar un secret care mi-a responsabilizat adolescenta, mi-a luminat prezentul si mi-a creat viitorul. O simpla fraza ” ne putem crea viitorul asa cum vrem noi” mi-a dezvoltat perceptia  optimismului.  Campul meu de intelegere era limitat.,,insa curiozitatea mea era mare si stiam ca singura cale care ma putea determina sa verific adevarul era ca eu sa pornesc pe acel drum.  Nici teoriile.. chiar si cele religioase nu erau impotriva noii mele „credinte: ” daca vrem putem muta si muntii”. Am exersat…mi-am dorit, mi-am propus si in mare parte am reusit. Poate nu intodeauna…inca nu am toate cheile insa satisfactia este grandioasa atunci cand poti face diferenta intre azi si maine.

Totul este atat de simplu, atat de accesibil, atat de ieftin si atat de usor de manevrat.,,,si totusi atat de necunoscut…

………………………………………………………………………………

Si totusi exista destin….

Mi-am vazut astazi oamenii cei mai dragi mie, m-am ingrijorat pentru un om drag mie si care este departe de mine, am  trimis pachete cu ganduri si sprijin pentru alti oameni dragi mie, am simtit compasiune si tristete pentru un alt om, am trimis dragoste si iubire, am primit dragoste si caldura, am primit zambete si veselie….

Cate trairi, cate sentimente…..eu sunt…si chiar traiesc!

 

4 păreri la “Umbra despre care nu stim nimic….

  1. Recunosc ca-mi va face placere sa-mi inchei ziua rasfoind printre gandurile tale incarcate de sensibilitate. Ne determini sa mai reflectam la noi, la cei dragi noua, la atat de multe lucruri, la viata.

    • Multumesc scumpa mea sora. Imi esti foarte draga si esti parte din echilibrul meu. Traim in acelasi cuib…sunt fulgul mic din cei 6 fulgi minunati.

    • non-dragi mie? nu am timp….sa-i clasific si sa le tranmsit ceva.,,,poate in alta viata:)
      atata optimism…de ce oare? pentru ca o parte se pierde luptand cu pesimisul celorlalti si o parte ramane pentru mine:)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s